WWZapp update

1)      Activiteiten 1

 Nieuw: indeling in categorieën

Met het onderdeel ACTIVITEITEN geeft de WWZapp snel informatie over allerlei activiteiten die in de gemeente worden georganiseerd voor alle leeftijdsgroepen.  Met de nieuwe indeling zoals EVENEMENTEN, HOBBY’S, SPORTACTIVITEITEN  of ONTMOETINGEN kunnen activiteiten nu nog makkelijker worden gevonden. Actief deelnemen in het sociale leven van Duiven, daar gaat het over.

2)      Activiteiten 2

Nieuw: zelf plaatsen activiteiten op de WWZapp. Iedereen kan dat!

Op de WWZapp is in het onderdeel ACTIVITEITEN de nieuwe functie TOEVOEGEN gemaakt. Daarmee kan de interactie tussen de inwoners van Duiven worden vergroot.  Iedereen die een activiteit organiseert voor een bepaalde doelgroep binnen Duiven kan die activiteit nu toevoegen en publiceren. Of het nu een sportclub is of de toneelvereniging.  De manier waarop dat met de WWZapp mogelijk is wijst zich vanzelf.  

Het beheer van de WWZapp wordt verzorgd door Mikado. Zij kijken mee en waken erover dat nieuwe activiteiten voldoen aan de functionele voorwaarden van de WWZapp. Kortom een nieuwe functie om de medemens binnen de gemeente actief mee te laten doen aan sociale activiteiten.

3)      Gids

Nieuw: organisaties kunnen zelf bezoekadressen toevoegen

 

Met Gids kunnen snel organisaties en instanties binnen en buiten de gemeente Duiven worden gevonden die op de een of andere manier ondersteuning kunnen bieden in het zelfstandig wonen.  Het is nu voor al die organisaties en instanties mogelijk gemaakt met de inloggegevens zelf hun bezoekadressen toe te voegen aan de eigen bedrijfsinformatie. Daarmee wordt de informatie via de WWZapp sterk uitgebreid en de informatieve functie verbeterd. 

Beluister het nieuwsartikel
Privacyverklaring