Symposium De mens zien…

 

Op 25 november organiseert Keten Dementie de Liemers het symposium De mens zien… voor mensen die in de Liemers werken met mensen die dementie hebben en hun naasten. Het symposium wordt georganiseerd door Keten Dementie de Liemers. Er zijn inleidingen over de actuele ontwikkelingen rond dementiezorg en de Sociale Benadering Dementie van de TAO of Care van Anne Mei The. Er zijn twee rondes met workshops over: de Sociale Benadering Dementie van TAO of Care, samenwerken in een lokaal netwerk en de begeleiding van mensen met dementie die thuis wonen en die beschermd wonen. En er is ruimte om elkaar als professionals op te zoeken en te ontmoeten.

Op de website www.ketendementiedeliemers.nl  vind je meer informatie. Accreditatie voor verpleegkundigen en verzorgenden wordt aangevraagd. De kosten zijn voor iedereen € 30,00, te voldoen via een factuur die na inschrijving wordt toegestuurd. Geef je voor het symposium en de workshops op met deze link:

https://www.formdesk.com/sensiresdc/MenOketendementieziedemens

 
De Keten Dementie de Liemers is er voor inwoners van Didam, Doesburg, Duiven, Westervoort en Zevenaar en de andere dorpen in de Liemers. 

Beluister het nieuwsartikel
Privacyverklaring