Begeleiding voor stiefgezinnen

Vanuit onze praktijk in Westervoort begeleiden wij sinds 2017 stiefgezinnen. Uit onderzoek blijkt dat 60% van de samengestelde gezinnen het niet redt. Met de juiste begeleiding kan het nieuwe gezin slagen.

Vaak zijn volwassenen die samengaan super verliefd en wordt er, ondanks goede bedoelingen, te weinig rekening gehouden met de kinderen. Ook zij maken deel uit van het nieuwe gezin. Ieder kent zijn eigen normen en waarden. Gebruiken voortkomend uit het oude gezin.

Om dit samen te laten gaan in een nieuw gezin geeft veel problemen en dynamiek. Dit vraagt dan ook de nodige begeleiding. Maatwerk is waar ik voor sta. Met elkaar gaan wij aan het werk om het gezin vorm te geven. Cliënten ervaren in de trajecten die ik met hen doorloop, dat wij met elkaar snel in staat zijn om tot de kern van de problematiek te komen.

Heeft u vragen of bent u op zoek naar begeleiding bij de dingen waar u mee worstelt. Mail of bel geheel v rijblijvend naar: Margot Nollet, Avvenire Coaching en Mediation. Email: avvenire@live.nl, telefoon: 06-44595182, praktijkadres Liemersallee 1, 6931 KH Westervoort.

Beluister het nieuwsartikel
Privacyverklaring